Nakon što je održala prvi u nizu nastupa, Severina se odlučila opustiti u društvu zaručnika i sinčića.


Regionalna zvijezda a odnedavno i mama, Severina uživa u svojoj novoj kao i u svojoj staroj ulozi. 'Nisam još uvijek spremna za neke velike turneje. Ovih 5-6 koncerata je bilo samo da me izbace iz kuće malo da i ja udahnem zraka pa da se opet vratim', rekla je Sevrina u prošlotjednoj Sceni.

>> Severina plijenila pažnju u vatreno crvenoj haljini!

Vezani članci Milan Popović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Popović uzvratio udarac: "Cijeli incident je insceniran, a policiju je zvala škola zbog ponašanja Igora Kojića!" Slika nije dostupna 'Nakon prekida je prijetio da će me uništiti'

Sa zaručnikom Milanom Popovićem i malenim Aleksandrom odmarala je na prekrasnom otočju Brijuna. Sretni par nije skrivao poljupce ni pred znatiželjnim paparazzima koji su zabilježili njihove trenutke. Sinčić Aleksandar spavao je u kolicima, dok su poznati mama i tata izmjenjivali nježnosti, ljubili se i grlili. 'Najsretnija sam žena na svijetu jer sam postala mama', rekla je nedavno Severina u intervjuu za Gloriju.

Sretna obitelj na otok je stigla Milanovom jahtom koju je usidrio nasuprot terase hotela Neptun Istra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.