Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U showbizzu se protekle godine šuškalo o mnogo toga, ali svi su jednoglasni oko jednoga.


Marko Grubnić izaziva brojne komentare, bilo da je riječ o njegovim ekstenzijama ili o modnim pothvatima. Stoga je Modni mačak osoba s najviše titula prošle godine!

Vezani članci Severina Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!" Severina Pojavile se Severinine fotke stare 16 godina, pogledajte kako se pjevačica snašla na modnoj pisti

Uz Grubnića, još jedna zvijezda obilježila je godinu na izmaku. Vijest da Severina čeka dijete je dospjela u sam vrh showbizza, pa tako je i dospjela u naš pregled godine, kao 'najiščekivanija trudnoća'. Maleni Aleksandar Ivan uskoro će ugledati svjetlo dana. No Severina je dobrano upotpunila svoj ormar potrošivši 50 tisuća kuna na trudničku garderobu!

Što se koncertnih nastupa tiče, bila je poprilično šarolika godina. Titulu najboljeg stranog koncerta, a ove godine bilo ih je stvarno mnogo,od Joe Cockera do Britney Spears, srce i uši hrvatske javnosti osvojila je neponovljiva Sade.

Tko je bio u najkraćoj javnoj vezi, tko je okusio čari roditeljstva, tko je najmanekenka godine, koji je najgledaniji televizijski serijal, pogledajte u prilogu In Magazina!