Održan je još jedan koncert koji je oduševio prisutne.


Severina je sinoć u Budvi u najvećoj diskoteci na Mediteranu, Top Hillu oduševila svoje crnogorske obožavatelje.5000 ljudi dupkom je ispunilo Top Hill te gromoglasnim vriskom pozdravilo najpopularniju pjevačicu u regiji kada se na scenu pojavila s prvim taktovima Brad Pitta.

>> Severina u starom zanosu: Otkrila duge vitke noge!

Vezani članci Rajko Dujmić Severina u emotivnoj objavi otkrila kako je s Rajkom Dujmićem stvarala svoj hit i kada su se zadnji put vidjeli Severina Poznate Hrvatice koje nisu odoljele preobrazbi u plavuše otkrile koja je čar u toj boji kose

Redali su se potom veliki hitovi - Tvoja prva djevojka, Djevojka sa sela, Krivi spoj, Mili moj, Moja štikla, Virujen u te, Dalmatinka, Gas gas te mnogi drugi.

Kao posebni gosti na koncetu bili su članovi FM benda s kojima je zajedno i odsvirala trenutmo najveći hit u regiji -  Italianu. Na opće oduševljenje publika je izvodila dobro poznatu koreografiju. Koncert je zatvorila svojim velikim hitom Ja samo pjevam te je ispraćena gromoglasnim pljeskom. Nakon koncerta, koji je trajao puna tri sata čule se se samo riječi hvale- to može samo Severina! Kraljica! Kako je bilo, pogledajte u galeriji!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.