Lijepa Holly Madison svoj celebrity status je odlučila upotrijebiti da bi promovirala udrugu The Animal Foundation.


32-godišnja Holly Madison svoju slavu je stekla kao djevojka Hugha Hefnera u reality showu 'The Girls Next Door', koji je 2005. godine doživio čak šest sezona, a osim nje je proslavio i zečice Kendru Wilkinson, te blizanke Kristinu i Karissu Shannon, između ostalih.

Vezani članci Koronavirus kod kućnih ljubimaca - 2 Hrvatski stručnjaci o zarazi ljubimaca koronom: "Svaka četvrta životinja koja je boravila u takvom kućanstvu imala je neki oblik infekcije" Slika nije dostupna FOTO: Butine prijateljica zasjenile dekolte Holly Madison

A sada je Holly, koja od 2011. ima vlastiti reality show 'Holly's World', odlučila iskoristiti svoju slavu za dobru stvar te je u Las Vegasu snimila fotosession s koji promovira američku organizaciju The Animal Foundation.

>> FOTO: Hefnerova bivša bez Photoshopa

Poznata zečica je inače velika ljubiteljica životinja te joj ovo nije prvi put da promovira prava životinja, te je tako prije nekoliko godina sudjelovala u kampanje PETA-e, za čije je potrebe pozirala gola.

Iako ovog puta nije bila gola, Holly usprkos tome je kao i obično izgledala vrlo privlačno i seksi dok je pozirala za najnoviju kampanju organizacije The Animal Foundation.