Lijepa Holly Madison svoj celebrity status je odlučila upotrijebiti da bi promovirala udrugu The Animal Foundation.


32-godišnja Holly Madison svoju slavu je stekla kao djevojka Hugha Hefnera u reality showu 'The Girls Next Door', koji je 2005. godine doživio čak šest sezona, a osim nje je proslavio i zečice Kendru Wilkinson, te blizanke Kristinu i Karissu Shannon, između ostalih.

Vezani članci Vjeverica Jill (Foto: Instagam/this_girl_is_a_squirrel) Vjeverica preživjela uragan i postala zvijezda na Instagramu jer se ne odvaja od svoje plišane igačke Nije im ništa (Foto: sadanduseless.com) - 10 Prave se da im nije ništa, a očito je da su zapeli i da si ne mogu pomoći sami

A sada je Holly, koja od 2011. ima vlastiti reality show 'Holly's World', odlučila iskoristiti svoju slavu za dobru stvar te je u Las Vegasu snimila fotosession s koji promovira američku organizaciju The Animal Foundation.

>> FOTO: Hefnerova bivša bez Photoshopa

Poznata zečica je inače velika ljubiteljica životinja te joj ovo nije prvi put da promovira prava životinja, te je tako prije nekoliko godina sudjelovala u kampanje PETA-e, za čije je potrebe pozirala gola.

Iako ovog puta nije bila gola, Holly usprkos tome je kao i obično izgledala vrlo privlačno i seksi dok je pozirala za najnoviju kampanju organizacije The Animal Foundation.