Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rođena Drnišanka, 38-godišnja glumica Ecija Ojdanić, trenutno glumi zločestu svekrvu Nelu Zlatar u popularnoj seriji 'Larin izbor'.


Suprug Robert Orhel je redatelj za kojeg Ecija kaže da je strog, ali pravedan. Na setu, kaže, ne pravi razliku između nje i glumaca, a seksi joj je kada na snimanju imaju poslovan odnos.

'Divno mi je raditi s Robertom, na neki mi je način čak i zabavno jer moramo imati neku distancu na setu zbog kolega. Seksi mi je ta igra da smo na poslu stranci, a zapravo to nismo', izjavila je glumica za Extru.

Ecija je puna riječi hvale za supruga pa tako kaže da zna raditi s glumcima te da ga ona uvijek sluša. No, kaže i da je prema njoj najstroži jer njoj može reći stvari koje drugim glumcima iz pristojnosti ne može.

Olakotna okolnost sigurno im je i to što rade na istom radnom mjestu, pa nema međusobnog nerazumijevanja što se tiče posla.

Na komentare da na pragu 40-ih izgleda bolje no ikad, Ecija odgovara da je to zato što je zadovoljna svojim životom te pazi na prehranu i redovito vježba.

'Kao žena, proživljavam svoje najsretnije trenutke', zaključila je.

'Larin izbor' trenutno je hit među svim populacijama - od umirovljenika, radnih ljudi, pa do djece. Ecija kaže da prijatelji njezine kćeri Cvite stalno pričaju o tome. Prvo joj je bilo grozno što je mama zločesta, no sad već shvaća da je to Nela, a ne mama.

'Ponekad pogledam i ja. Prije sam, kada bih se vidjela na tv-u, obično imala rupu u želucu, a sad sam već opuštenija. Često gledam s mužem i komentiram', tvrdi ova popularna glumica koja je, uz ovu seriju, angažirana i u svom kazalištu Moruzgva.
Napravili su predstavu 'Dan iz snova' koja je inspirirana malom Cvitom i tipično dječjom rečenicom 'još samo pet minuta'.

Nakon završetka snimanja serije Ecija će s mužem i djecom otići na Plitvice gdje će s obitelji dočekati Novu godinu, a nakon toga planira romantično putovanje sa suprugom u Barcelonu.
 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Taman kad postane svetica, stići će je tamne mrlje prošlosti!' Slika nije dostupna Ecija o ženama i ženskim problemima!