Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako ima jedan brak iz sebe, glumica Barbara Vicković i dalje čvrsto vjeruje u tu instituciju jer je s drugim suprugom pronašla ljubav kakvu je tražila cijeli život.


Uz to, podario joj je sina Matiju i prigrlio njezina starijeg sina Franu.

Vezani članci Zmija i dijete Kobra nasrnula na dijete i nije se dala obeshrabriti, pokušala ga je slijediti u kuću Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) Zbog talijanskog grofa počela je vjerovati u brak, iako se prije njega nikad nije poželjela udati?

'Ako postoje srodne duše, onda smo to mi. Naš odnos je zreo, pametan i ispunjen ljubavlju. To nije jednostavno postići, ali trudimo se. Fascinira me njegova bezrezervna ljubav koja je u našem braku uvijek prisutna', ispričala je Barbara za Story.
Osim o djeci Frani Šoošu i malenom Matiji, i suprugu Željku, talentirana glumica progovorila je i o – seksu.

>> Glumica Barbara Vicković rodila drugog sina

'Seks je precijenjen. To je riječ koja se dnevno najviše upisuje u internetske tražilice, mislim da sam tima sve rekla. Uopće ne znam kako se zaštititi od toga da nam se ulazi u svaku poru života. Nisam lažni moralist, ali kamo god se okrenemo, vidimo da seks prodaje gotovo sve. Ljudi pridaju preveliku važnost seksu i time su degradirali samu vrijednost tog čina. Ali to je samo dokaz sveukupne društvene degradacije', zaključila je glumica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.