Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi šef osiguranja u HDZ-u, Neven Jercel, 32-godišnji je muškarac koji je dosad bio poznat u estradnim krugovima kao maneken i glumac.


Neven je 2003. godine glumio u spotu Maje Šuput koji je snimljen za pjesmu 'Živa istina' s albuma 'Čista petica'.

Funkciju koju trenutno obnaša preuzeo je od bivšeg šefa osiguranja HDZ-a Vitomira Grozaja kojem ugovor nije produljen jer su čelni ljudi na tom mjestu željeli 'profesionalnu osobu'. Jercel je već jučer imao svoj prvi zadatak – nadzirao je izvanrednu konferenciju glavnog tajnika HDZ-a Branka Bačića.

Kako doznajemo, dobio je ugovor na određeno vrijeme tako da će se morati potruditi dokazati svoje sposobnosti kako bi ostao na tom radnom mjestu. Još nije poznato koju stručnu spremu posjeduje Jercel za ovaj posao, no na portalu Poslovna.hr vidi se kako je vlasnik obrta za trgovinu koji se bavi 'trgovinom na malo ostalom robom na štandovima i tržnicama'.

Ono što je ovdje najzanimljivije upravo vam donosimo u priloženom videu. Pogledajte tako kako je novi šef osiguranja HDZ-a odglumio svoju zavodničku ulogu u spotu Maje Šuput.
 

Vezani članci Maja Šuput i Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović i Maja Šuput pozirale zajedno, Tarik ih usporedio s dvije prelijepe holivudske glumice Maja Šuput (Foto: Instagram) Kombinacija koja je Majine fanove oborila s nogu: Pogledajte ultrakratku haljinu o kojoj svi pričaju