Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nedavno su na internetu procurile gole fotografije Scarlett Johansson, a u ekskluzivnom intervjuu za CNN glummica se osvrnula na taj incident.


Američkoj glumici Scarlett Johansson nedavno je hakiran mobitel te su njene eksplicitne fotografije osvanule na internetu.

Vezani članci Krešo Tuškan, brigadni general Oružanih snaga RH Brigadni general Krešo Tuškan o incidentu u Okučanima: "Ja sam profesionalni vojnik, nije na meni da komentiram" Zoran Milanović u Okučanima Policija ne bilježi nikakav incident u Okučanima: "Razgovarali smo s dvije osobe u postaji, ali samo zato što je padala kiša"

Gola Scarlett do sad je već obišla cijeli svijet, a što o tom incidentu misli glumica, otkrila je u intervjuu za CNN.
'Tko ne bi htio zaštititi svoju privatnost? Samo zato što sam u medijima i što sam glumica ne znači da nemam pravo na vlastitu privatnost', objasnila je Scarlett.

Glumica je zbog fotografija angažirala čak FBI koji je otkrio skupinu hakera te zabranila internetskim portalima njihovo daljnje objavljivanje. 'To jednostavno nije pravedno, to je krivo. Mnogo ljudi me pita kako se nosim sa zaštitom privatnosti i iskreno ni sama ne znam. Stalno daješ svoj maksimum, ali onda moraš reći, dosta je dosta, neću to više trpjeti', izjavila je.