Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok hrvatski gledatelji mogu pratiti šarmantnog Kivanca Tatlituga u seriji ‘Bijeg’ na Novoj TV, turski su se mediji raspisali o njegovom ljubavnom životu. Početkom srpnja Kivanc je ulovljen s bivšom djevojkom, nekadašnjom miss svijeta Azrom Akin.


Navodno se atraktivni glumac nalazi u Bodrumu gdje mu se pridružila i prelijepa Azra. Glavni glumac serije ‘Bijeg’ prihvatio je ulogu u seriji ‘Kuzey Guney’, što u prijevodu znači ‘Sjever –jug’.

Vezani članci Koronavirus u Turskoj - 1 Erdogan vraća lockdown: Turska pod novim, strogim restrikcijama Vedrana Šimundža-Nikolić Nevjerojatno objašnjenje pomoćnice ministra nakon blamaže u slučaju Zorana Mamića: "Nećemo svaki put mijenjati zakon zato što je neki sud nešto procijenio ovako ili onako"

Prema scenariju Kivanc će prva tri mjeseca snimanja provesti u pravom zatvoru. Snimanje serije trebalo bi početi 5. kolovoza, a s Kivancem će glumiti i turski glumac Buğra Gülsoy koji je poznat po svojoj ulozi u popularnoj seriji 'Fatmagul un sucu ne?’, u kojoj naslovnu ulogu tumači Beren Saat, hrvatskoj publici poznata kao Bihter iz serije ‘Strasti Orijenta’.

Gledatelji Doma TV-a Kivanca će ponovno moći pratiti u seriji ‘Gumuš’ koja počinje s emitiranjem 29. srpnja.