Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Usprkos tome što se bliži sredini 40-ih godina, danski super model Helena Christensen izgleda ljepše no ikad, a otkrila je da je formula za njezin izgled – jako jednostavna.


43-godišnja Helena Christensen je tako otkrila da je tajna njezinog fenomenalnog izgleda zapravo jako jednostavna, naime, samo treba redovno – vježbati. Također je dodala da to što je konstantno u dobroj formi joj daje veliki osjećaj zadovoljstva.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Skroz je pomahnitao, unio mu se u lice i vikao!' Slika nije dostupna Uhvaćena: I bez šminke je jedna od najljepših!

A da bi doznali što ženama širom Europe daje osjećaj zadovoljstva, kompanija Reebok i Helena Christensen su 'udružili snage' te su proveli 'Kampanju zadovoljstva', istraživanje koje je utvrdilo koje stvari najviše ispunjavaju Europljanke.

>> Helena Christensen: Nemam problema s golotinjom

Tako je Helen otkrila da joj čitanje dobre knjige u toplom krevetu predstavlja podjednako zadovoljstvo kao vježbanje, no stvar koja je najviše ispunjava je ipak – obitelj. A poznata manekenka nije u tome usamljena, jer je čak 64 posto od svih ispitanih žena baš obitelj navelo kao izvor najvećeg zadovoljstva u njihovim životima.

'Ja puno putujem zbog posla, pa je provođenje vremena s obitelji i prijateljima izuzetno važno za mene. Bilo mi je zanimljivo vidjeti kako je veliki postotak žena u istraživanju naveo kao razlog najvećeg izvora zadovoljstva jednostavno provođenje vremena sa svojim obiteljima', kazala je Helena.

A kampanju je uz Helen poduprla i glumica Eva Mendes, koja je kao najveće zadovoljstvo u životu navela – uživanje u zdravoj hrani i druženje sa svojim ljubimcem, psom Hugom, s kojim se slikala za potrebe kampanje.