Suprugu princa Charlesa se na setu televizijske serije 'The Killing' pokazala u doista nesvakidašnjem izdanju.


Vojvotkinja od Cornwalla Camilla posjetila je na vlastiti zahtjev set danske hit serije 'The Killing', gdje se između ostalog susrela s glavnom glumicom Sofie Grabol, te je odmah pokazala veliko zanimanje za njezinim pištoljem, koji koristi tijekom snimanja.

Vezani članci Princ Guillaume i vojvotkinja Stephanie Slavlje u Luksemburgu: Rođeno prvo dijete kraljevskog para prijestolonasljednika, ima čak 6 imena Pljačka kod Splita Munjevita akcija splitske policije: Naoružan opljačkao benzinsku pumpu, "pao" već sat vremena kasnije

Sofie je naravno udobrovoljila Camilli te joj je pokazala svoj pištolj, koja se odmah uživjela u ulogu negativke te je pri tome razveselila sve prisutne. Iako pištolj nije bio pravi, Camilla je izgledala vrlo uvjerljivo te je pokazala da ako se ikada odluči za 'razbojničku' karijeru, kako bi to moglo izgledati.

>> Neodoljivoj Pippi ne može odoljeti ni kraljevska obitelj!

Camilla je inzistirala da posjeti set jer joj je 'The Killing' najdraža serija, koju jednostavno obožava, kako je sam priznala. 'Ovisna sam o vašoj seriji. Tako sam uzbuđena što sam ovdje', izjavila je Camilla prilikom posjete.