Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ono što prosječan čovjek naziva godišnjim odmorom supruga nogometaša Waynea Rooneyja Coleen može slobodno nazvati mjesečnim. Naime 100 milijuna kuna vrijedna Britanka Coleen upravo je otišla na Ibizu, na svoj deseti odmor u proteklih godinu dana.


Na svoje odmore Coleen Rooney, procjenjuje se, je potrošila je preko milijun i pol kuna. Većinom se njezini odmori sastoje od vozikanja jahtom oko mondenih ljetovališta, sunčanja, kupanja i naravno šopinga.

Vezani članci Slika nije dostupna Supruga nogometaša otkrila spol djeteta - dobit će dječaka! Slika nije dostupna Vjerovali ili ne, nisu sve žene nogometaša savršene

Na putovanja rijetko povede supruga, na Ibizi uživa u društvu brata, a većinom se zabavlja s prijateljicama. Među deset destinacija na koje se ove godine uputila uz Ibizu spadaju i Dubai, St. Tropez, Barbados i Karibi, između ostalih.

Njezin suprug Wayne trenutačno je na pripremama, a mnogi smatraju da su Coleenina skupa putovanja zapravo suprugova isprika za nevjeru tijekom njezine trudnoće.

Naime, prošle godine medije je potresla skandalozna ispovijest dviju prostitutki koje su tvrdile da su sa slavnim nogometašem spavale 2009. godine dok je Coleen bila trudna s njihovim sinom Kaijem. (VLM)