Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački redatelj Lukas Nola i njegova supruga glumica i zvijezda serijala 'Larin izbor' Barbara Nola otkrili su kako funkcioniraju nakon 17 godina braka.


Barbara i Lukas Nola već su dugo na kazališnoj i filmskoj sceni. Nekoliko su puta surađivali zajedno, a Barbara kaže da joj je to bilo dobro jer odlično funkcioniraju. Smatraju da se privatno i poslovno može spojiti jer umjetnici i tako pričaju samo o umjetnosti.

Vezani članci Nola U braku i na pozornici skupa su više od 20 godina: "On mi cijeli život piše romantične pjesme" Charlie Hunnam Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore

Za tjednik Story Barbara je ispričala kako ju je suprug privukao izgledom, sviranjem, gitare, pisanjem pjesama i kreativnošću, dok Lukas kaže kako tajna njihovog braka leži u tome što se vole i razumiju.

Ni nakon toliko godina u njihovom braku nema ljubomore, a plamen ljubavi održavaju međusobnim zavođenjem.
Par je, naime, otkrio da romantiku najbolje održavaju seksom te da im je on na vrhu liste prioriteta.

'Romantiku održavamo seksom. Seks u braku je najvažniji. To mi je na prvom mjestu', govori Lukas, dok Barbara kaže da je seks bitan, ali da je za romantiku ipak važniji razgovor.

Barbara i Lukas roditelji su 18-godišnjeg sina Jakova i kćeri Mare koja je izjavila kako također želi biti umjetnica. A u tome će sigurno imati potporu roditelja.

Zvijezdani par otkrio je svoje želje za 2012.godinu

'Voljela bih snimiti film, napisati scenarij i napokon naučio voziti auto', rekla je Barbara, dok je Lukas dodao

'Zdravlje, i da mi 'on' još uvijek bude topao', zaključio je.