Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Robert Pauletić je nakon avantura po brazilskoj džungli, Himalaji i Južnom polu umalo stradao u rodnom Splitu! U zoološkom vrtu napao ga je tigar!


Na vrhu Marjana, u zoološkom vrtu, naš Robert Pauletić htio je prikazati najpoznatiju životinju, tigra, a tom prilikom je, eto - zamalo izgubio ruku! Usklikom ga je spasio - snimatelj Augustin!

Vezani članci Policijske lisice, ilustracija Mladić u Splitu čašom gađao policajca koji je s inspektorima obilazio ugostiteljski objekt Splitskog napadača na žene tereti se za pokušaj ubojstva - 4 DORH objavio: Napadač u Splitu ima nekoliko psihičkih poremećaja, određen mu je istražni zatvor

Zanimljivo da unatoč napadu tigra Pauletić nije odustao od namjere da izgovori svoje rečenice u kameru. Robert je na kraju ipak prišao zvijeri s druge, sigurnije strane.

'Predstavljan vam tigra Demetrija, tragičnu zvijezdu splitskoga zoološkog vrta, Prije nekoliko godina uginula mu je prva partnerica, tigrica Maza, a prije godinu dana i druga, tigrica Pahuljica. Neki kažu da je to bilo od previše seksa. Bilo kako bilo, Demetriju je slaba utjeha što ga smatraju najvećim ljubavnikom od svih tigrova, zato što u ova doba recesije teško da će mu se nabavit i treća partnerica', uspio je izgovoriti Robert i ostati neozlijeđen na svu sreću.

No to nije sve, jer je naš Gordan Vasilj otkrio seksi tajne iz marjanske mladosti Marijana Bana.

'Cijelo moje djetinjstvo i mladost sam proveo na Marjanu, Marjan mi znači sve. Ovo je bio naš teritorij, znači od tunela do Instituta sa sjeverne strane, sva stabla sam znao', kazao nam je Marijan, koji je na Marjanu ponekad znao spojiti ugodno s korisnim.

'Čuvanje Marjana je bilo fantastično, mi smo bili kraljevi, onda bi lijepo s curom išao čuvat Marjan, po cijelu noć ljeti, tako nam je bilo', otkrio je Marijan. Više u prilogu IN magazina!