Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

38-godišnja je glumica u intervjuu za američko izdanje časopisa Elle, rekla kako brak smatra vrlo teškim, međutim ona i suprug nemaju namjere rastati se.


Oskarovka Gwyneth Paltrow udala se za pjevača grupe Coldplay, Chrisa Martina, prije sedam godina. Iako naglašava da su sretni zajedno, glumica priznaje da bračni život zna biti sve samo ne lagan.

Vezani članci Slika nije dostupna Sa samo 37 Gwyneth Paltrow na rubu osteoporoze! Slika nije dostupna Susjedi protiv Chrisa Martina i Gwyneth Paltrow

Gwyneth i Chris roditelji su sedmogodišnje djevojčice Apple i petogodišnjeg dječaka Mosesa, a Gwyneth je za američki Elle izjavila: 'Ponekad je teško biti s nekim dugo vremena. Moramo proći i kroz razdoblja koja nisu vedra i vesela. Uvijek sam govorila i kažem, život je dug i nikada ne znate što se može dogoditi.'

I dok 38-godišnja ljepotica tvrdi kako joj u vezi sa suprugom ne cvatu ruže, rekla je kako bi se Chris i ona, u slučaju prekida, razišli prijateljski.
'Ako, ne daj Bože, kroz neko vrijeme odlučimo da to više nije to i da ne želimo biti zajedno, ostat ćemo u dobrim odnosima jer se međusobno jako poštujemo', rekla je Gwyneth te naglasila kako je Chris bio njezin najbolji izbor.

'Chris je izvrstan tata, volimo našu djecu. Međutim, bez obzira na sve, nikada ne možete biti potpuno opušteni i samozadovoljni te pomisliti imam brak i to je to!'. Mislim da je brak isto tako neizvjestan kao i puno drugih stvari u životu. Ne želim ga uzeti zdravo za gotovo, zaključila je glumica. (Agencija VLM)