32-godišnji nogometaš progovorio je o svom zdravlju i o tome kako je doživio nedavni razvod.


Ivan Klasnić nedavno je bio tjedan dana u Dubrovniku, gdje se susreo sa svojim roditeljima. Iako mu je prošla godina privatno bila turbulentna, Ivan je sretan što je fizički dobro.

>> Ekskluzivni detalji o Ivanu Klasniću: 'Bilo je više žena, imam dokaze'

Vezani članci Svađa bračnog para, ilustracija Prijeti li ovoj europskoj zemlji zabrana razvoda braka? "To je civilizacijski nedopustivo, a nisam sigurna ni koliko je u interesu Crkve" Melissa Meeks (Foto: Profimedia) Mora i ona zaraditi: Prevarena bivša žena najseksi zatvorenika divljom zabavom proslavila razvod

'Trenutna situacija sa zdravljem je fenomenalna. Zdrav sam i zasad se sve odvija bez problema. Neko vrijeme sam se odmarao, a nedavno sam ponovno počeo lagano trenirati', rekao je Ivan Klasnić za Story, ističući da svoj razvod ne doživljava kao životni poraz.

'Ne. Mislim da je sve što sam napravio u životu, bilo poslovno ili privatno, tako trebalo biti. Vidjet ću što će se dalje događati. Kada sam igrao u Francuskoj, praktički sam izgubio godinu dana. Nije bilo dobro kad je o nogometu riječ, ali bolje sam naučio francuski jezik, baš kao i moja kći. Zato sada i ide u francusko-njemačku školu. Upravo zato mogu reći da je i ta odluka, koliko god se tada u profesionalnom smislu činila pogrešna, bila dobra', rekao je Ivan, ne želeći komentirati odnos s bivšom ženom.

'Mislim da o tome uopće ne treba pričati. Ona ima svoj život, a ja svoj. Trenutačno mi je najvažnije zdravlje moje kćeri i obitelji', rekao je Ivan, dodajući da mu najveća podrška roditelji, brat, prijatelji…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.