Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki portal TMZ donosi sasvim drukčiju stranu priče, te piše kako scijentologija uopće nije razlog bračnih problema Katie Holmes i Toma Cruisea.


'Kate je potpuno predana scijentologiji te pokazuje entuzijazam. Kad god je Tom bio odsutan i spriječen u dolasku na okupljanja, Katie se uvijek dragovoljno i rado odazivala. Ovdje se ne radi o borbi oko religije, već Katie koristi sva sredstva kako bi naudila Tomu', otkrio je izvor TMZ-u.

>> Bijeg od Toma bio je pomno planiran!

Vezani članci Slika nije dostupna Dogovorili privremeno primirje Slika nije dostupna Tom uzvraća udarac: Kate je manipulatorica

No izvor blizak Katie donosi sasvim drukčiju priču. Tom je navodno nadgledao svaki Katein pokret, prozivajući se za svaku manju grešku ili propust. 'Na kraju, Katie se osjećala kao da ne smije niti disati bez Tomova dopuštenja', navodi izvor dodajući kako je Tom bio vrlo ljubomoran i posesivan.

Kako navodi izvor, za vrijeme snimanja filma 'Thank You for Smoking' Tom je zahtijevao od producenata da povuku sve fotografije na kojima se Kate ljubi s filmskim partnerom Aaronom Eckhartom.

>> Sagradili pravo carstvo, no kome će što pripasti?

No drami nije kraj jer se javio i bivši scientolog koji tvrdi kako bi Katie mogla uništiti Scientološku crkvu. 'Katie bi mogla uništiti Crkvu. Ako je Tom pametan, neće se boriti s njom ni oko čega, čak ni oko starateljstva oko Suri. Jer ako krenu u otvorenu borbu, mogla bi to postati noćna mora za Scijentološku crkvu. Bio bi to cirkus koji ne bi preživjeli', rekao je bivši Scientolog Marty Rathbun za The Hollywood Reporter.

Zaraćeni supružnici više ne razgovaraju jedno s drugim, no Tom, prema tvrdnjama izvora, svakodnevno naziva Suri. Tomu se teško nosi s negativnim publiciteta, a njegovi odvjetnici trude se to promijeniti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.