U očima svoje djevojke Nicole Sherzinger, vozač Formule 1, Lewis Hamilton u velikoj je nevolji!


Naime, 27-godišnji Lewis se zabavljao s društvom u londonskom klubu te se nakon ludog provoda uputio u penthouse Mayfair hotela – s deset žena!

>> Kakvo seksi rođendansko izdanje!

Vezani članci Slika nije dostupna Nikad ne biste pogodili što ona radi! Slika nije dostupna U posljednji tren spriječila da ne otkrije previše!

U društvu prijatelja repera J.Colea s brojnim djevojkama zabavljao se u hotelu: sve do 5:30 sati ujutro, kada su djevojke otišle. Veselo društvo se zabavljalo plesom, ali i prolijevanjem šampanjca jedni po drugima, tvrde očevici.

Ništa ne bi bilo toliko čudno da Lewis nije već nekoliko godina u vezi sa seksi Nicole Sherzinger, koja je trenutno u Los Angelesu.

'Što će reći, ljuta je, osramotio ju je. Ovo nije tipično njegovo ponašanje, naravno da nije sretna. Ipak, zna da nije ništa skrivio,da ničeg nije bilo. Ljuta što je dospio u ovako negativan kontekst', izjavio je Nicolein prijatelj. Fotografije Lewisa i djevojaka možete pogledati OVDJE.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.