Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neda Parmać, ekskluzivno za In Magazin, odlučila je progovoriti o razlozima zbog kojih se razišla grupa Feminnem.


 Pjevačica je otkrila u kakvom su danas odnosu članice grupe i koliko će joj nedostajati obožavatelji. Da je Nedu razlaz benda uistinu pogodio, uvjerili smo se nakon što je pjevačica pred našim kamerama zaplakala.

>> Feminnem: Razilazimo se!

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle u suzama: Polusestra najavila čak dvije knjige o njenom životu s ne baš lijepim naslovima Charlize Theron (Foto: Getty Images) Izgubljeni u suzama: Holivudske zvijezde koje su se "slomile" prilikom preuzimanja Oscara

'Dogodilo se to da smo shvatili okolnosti u kojima se bend nalazi koje nam ne dozvoljavaju da se sve ovo nastavi, i odlučili smo da svaka krene svojim putem. Nikin odlazak u Moskvu možda je potaknuo početak kraja. Jako teško je surađivati u kolektivi u kojoj smatraš da bi mogao narušiti nečiju osobnu sreću', ističe Neda Parmać.

 

Raspad grupe ju je jako pogodio, jer kaže, to nije očekivala.
'Nisam mislila da će sce sve ovako odviti, pogotovo ne u ovom životnom periodu. Nika je postala punopravni član benda, i smatram da bi dolazak četvrte članice bio posve neprimjeren, jer ju nitko en može zamijeniti', zaključila je Neda.

Što je još rekla o bendu te kako se rasplakala, pogledajte u videu In Magazina!