Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neda Parmać, ekskluzivno za In Magazin, odlučila je progovoriti o razlozima zbog kojih se razišla grupa Feminnem.


 Pjevačica je otkrila u kakvom su danas odnosu članice grupe i koliko će joj nedostajati obožavatelji. Da je Nedu razlaz benda uistinu pogodio, uvjerili smo se nakon što je pjevačica pred našim kamerama zaplakala.

>> Feminnem: Razilazimo se!

Vezani članci Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Prije 20 godina ovi su dečki promijenili povijest glazbe: Pjevušite li i dalje njihove hitove? Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Pjevačica briznula u plač tijekom koncerta, razlog je jako tužan: 14 godina kasnije ipak je živa i zdrava

'Dogodilo se to da smo shvatili okolnosti u kojima se bend nalazi koje nam ne dozvoljavaju da se sve ovo nastavi, i odlučili smo da svaka krene svojim putem. Nikin odlazak u Moskvu možda je potaknuo početak kraja. Jako teško je surađivati u kolektivi u kojoj smatraš da bi mogao narušiti nečiju osobnu sreću', ističe Neda Parmać.

 

Raspad grupe ju je jako pogodio, jer kaže, to nije očekivala.
'Nisam mislila da će sce sve ovako odviti, pogotovo ne u ovom životnom periodu. Nika je postala punopravni član benda, i smatram da bi dolazak četvrte članice bio posve neprimjeren, jer ju nitko en može zamijeniti', zaključila je Neda.

Što je još rekla o bendu te kako se rasplakala, pogledajte u videu In Magazina!