Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljevska rezidencija koju je sazidao Kralj Aleksandar, naslijedio Josip Broz Tito a danas u njoj žive članovi kraljevske obitelji Karađorđević, sinoć je blistala u glamuroznom ruhu.


Kraljevska rezidencija Beli dvor na beogradskom Dedinju, u kojoj je za vrijeme svoje vladivine živio i Josip Broz Tito, sinoć je na jednom mjestu okupila većinu srpskih zvijezda. Poznati magazin već tradicionalno uz pomoć čitatelja birao je osobe koje su obilježile godinu na izmaku.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović/putovnica (Foto: Pixsell,Nikola Cutuk/Getty) Predsjednica o putovanjima za vrijeme Jugoslavije: "Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar" Politička škola u Kumrovcu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Gdje je zapelo s kupovinom bivše političke škole u Kumrovcu? "Imaju Kinezi kapital, ali ne žele samo tako novac podijeliti po Hrvatskoj"

'Jedno je veliko zadovoljstvo prisustvovati na jednom takvom događaju, tako da s ponosom nosim titulu', rekla je Bojana Lečić Miss Universe Srbije. Titula Osobe godine dodjeljena je mladom tenusaču Novaku Đokoviću. Uz njega, priznanje je dobio i Hari Varešanović. 'Ovo je nešto posebno iz razloga što to pada na 25 godina rada Hari Mata Harija tako da mi je ova nagrada možda sublimat svih ovih dosadašnjih nagrada', rekao je Hari.

Iako nije došla po nagradu, prvoj kavici sa novom susjedom raduje se novosadska pjevačica. 'Salaši su nam jako blizu. Severinu sam imala naravno čast upoznati i družile smo se jedno vrijeme', rekla je nataša Bekvalac. I dok će Severina i Nataša na Salašu razmjenjivati pjevačka i majčinska iskustva, princeza Katarina nastavit će sa humanitarinim radom i u sljedećoj godini.

Pogledajte tko se još pojavio i kako je bilo na Belom dvoru.