Naš poznati glumac već dulje vrijeme radi živi u Los Angelesu, no kada je odmor u pitanju, uvijek se vraća na naše more!


Ljepotama Jadrana iz godine u godinu ne odolijevaju ni najslavnije zvijezde današnjice. I neki naši glumci koji su se proslavili vani, rado se vraćaju na ljetovanje. Goran Višnjić se nakon šest godina odlučio uživati na Hvaru.

Vezani članci Puste zagrebačke ulice - 1 Ovo se ne viđa često: Visoke temperature opustošile hrvatsku metropolu, pogledajte galeriju Tigar, ilustracija Svjetska organizacija za zaštitu prirode zgrožena slučajem iz Hrvatske: "To otvara mnoga pitanja"

Naime, fotoreporteri su uočili 40-godišnjeg glumca kako s obitelji i prijateljima odmara na jedrenjaku.

Višnjić u Hrvatskoj na ljetovanju nije bio godinama, točnije nakon afere sa svojom sugrađankom Mirelom Rupić u ljeto 2006. nakon koje je dobio kćer Lanu Lourdes. Nakon toga u Hrvatsku je došao 2009. kako bi s obitelji proslavio Božić u roditeljskom domu.

>> Višnjić: Već se piše scenarij za film o Anti Gotovini

>> Višnjić u filmu koji će zapanjiti mnoge!

Naš poznati glumac u svibnju je stigao i u Haag kako bi pružio potporu Anti gotovini, te nam je otkrio kako se već planira i snimanje filma o generalu.

Višnjića ćemo gledati i u prilično šokantnoj ulozi u filmu 'K-11' u kojem glumi glazbenog producenta koji se tamo probudi drogiran i proživljava pravu torturu u jednom od zatvora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.