Po prvi puta vojvotkinja od Cambridgea obratila se javnosti!


Kate je posjetila The Treehouse dječju bolnicu u Suffolku, kako bi dala podršku djeci i mladima čije je zdravlje ugroženo. Vojvotkinju je pozdravilo više od šesto ljudi, službenici su je proveli bolnicom, a imala je i priliku upoznati djecu i roditelje.

Vezani članci Kate Middleton i princ William Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!" Kate i Michael Middleton Kate Middleton izašla iz samoizolacije i stigla na svoj omiljeni događaj, društvo joj je pravio otac kojeg rijetko viđamo!

Kate je održala trominutni govor. Govorila je iz srca, a zvučala je baš poput prave princeze- kraljevski, odmjereno i sa smiješkom na licu.  'Prvo, htjela bih se zahvaliti svima koji su me ugostili. Osjećam se povlašteno što sam tu u vašem lijepom centru. Žao mi je što William nije mogao doći', rekla je Kate, što je izazvao smijeh u publici.

>> Princeza vojnika oborila s nogu!

Miljenica britanske javnosti postala je još omiljenija nakon što je za službeni izlazak odabrala haljinu koju je nosila i 2008. Time je pokazala štedljivost, obazrivost- i prije svega, dobar stil. Osim toga, istu haljinu podijelila je s mamom Carole 2010. Jedna haljina, a toliko kombinacija!
 

video platform video management video solutions video player