Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Francuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy (44) otkrila je kako često putuje Parizom, a pritom ju nitko ne prepozna.


Supruga Nicolasa Sarkozyja priznala je kako povremeno nosi periku što joj omogućava nesmetanu vožnju pariškim metroom. U jednom od njezinih brojnih intervjua navodi kako se često maskira- 'doslovno kao i figurativno'.

>> Rodila je prije 3 mjeseca i izgleda fantastično!

Vezani članci John Travolta (Foto: Profimedia) Iznenadio drastičnom promjenom imidža: Travolta odbacio zaštitni znak, fanovi oduševljeni Londonski metro (Foto: Arhiva/AFP) Gledala u ekran i pala s ruba perona: Majka i dijete čudom preživjeli nalet vlaka u londonskom metrou

Na pitanje je li teško biti prva dama, odgovara: 'Stvarno nije. Puno mi je pomoglo što sam se prije toga bavila pjevanjem i modelingom. Bez takvog medijskog iskustva sve bi bilo puno teže'. Kada se maskira ljudi je ne primjećuju. 'Uz periku me nitko ne prepoznaje u metrou. Nedavno su mi stražari u Muzeju mornarice u Parizu pretresli torbu', dodala je.

Suprug ju je na početku veze upozorio kako će je mediji opsjedati, no ona mu je odgovorila:'Kada je riječ o žutoj štampi, ti si amater. Moja veza s Mickom Jaggerom je osam godina uspješno držana u tajnosti. Prošli smo sve svjetske metropole, niti jedan fotograf nas nikada nije uhvatio'.