Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Francuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy (44) otkrila je kako često putuje Parizom, a pritom ju nitko ne prepozna.


Supruga Nicolasa Sarkozyja priznala je kako povremeno nosi periku što joj omogućava nesmetanu vožnju pariškim metroom. U jednom od njezinih brojnih intervjua navodi kako se često maskira- 'doslovno kao i figurativno'.

>> Rodila je prije 3 mjeseca i izgleda fantastično!

Vezani članci Prva vožnja 'splitskog metroa' (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 2 Proradio splitski ''metro'': Vožnja koja traje četiri u prvom polasku kasnila gotovo tri minute Suncokret/Ilusracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Priopćenje Ministarstva poljoprivrede: S tržišta se zbog salmonele povlače suncokretove sjemenke

Na pitanje je li teško biti prva dama, odgovara: 'Stvarno nije. Puno mi je pomoglo što sam se prije toga bavila pjevanjem i modelingom. Bez takvog medijskog iskustva sve bi bilo puno teže'. Kada se maskira ljudi je ne primjećuju. 'Uz periku me nitko ne prepoznaje u metrou. Nedavno su mi stražari u Muzeju mornarice u Parizu pretresli torbu', dodala je.

Suprug ju je na početku veze upozorio kako će je mediji opsjedati, no ona mu je odgovorila:'Kada je riječ o žutoj štampi, ti si amater. Moja veza s Mickom Jaggerom je osam godina uspješno držana u tajnosti. Prošli smo sve svjetske metropole, niti jedan fotograf nas nikada nije uhvatio'.