Prsten koji je Marylin Monroe dao njen muž Joe DiMaggio stavljen je na prodaju. Vjenčani prsten od platine i dijamanata simbol je vječne ljubavi, a također je i podsjetnik na njihov turbulentan brak.


Legendarni prsten koji označava tragičnu ljubav glumice Marylin Monroe i igrača bejzbola Joea DiMaggia stavljen je na aukciju.

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Josip Kokić pronašao prsten, sad traži i vlasnika Dočasnik Josip pronašao vjenčani prsten, ali nikako da nađe vlasnika: "Pitao sam na sve strane, išao čak u matični ured... ali ništa"

Početna cijena mu je 2,6 milijuna kuna, a procjenjuje se da bi mogao doseći cijenu od četiri milijuna dolara.
Prsten kojeg je nosila Merlinka napravljen je od platine i ukrašen sa 35 brušenih dijamanata, a na njenu je ruku stavljen 14.02.1954. godine kad se par vjenčao, prenose britanski mediji.

Prsten će se prodavati u aukcijskoj kući Profiles in History u prosincu, a sadašnji ga je vlasnik kupio 1999. Godine u Christie's-u. Marylin i Joe u braku nisu izdržali niti godinu dana jer su se zbog ljubomore stalno svađali.

Život ove legendarne glumice napokon je stavljen i na filmsko platno i to u novom filmu 'My Week with Marylin' u kojem glavnu ulogu tumači glumica Michelle Williams.