Zaručnik Britney Spears ispričao je medijima kako je točno počela njihova ljubavna priča. Mnogi se neće iznenaditi kad čuju da je prvi korak napravila – poduzetna Britney.


Jason Trawick koji je vezu s Britney započeo kao njen agent, ubrzo je pokleknuo pred slavnom pjevačicom kojoj nije dugo trebao da ga iz agenta 'unaprijedi' u svog ljubavnika. Iz ljubavnika je ubrzo postao i zaručnik, a izvori tvrde da se planiraju vjenčati nakon što Britney odradi svoj angažman u X Factoru.

>> Nakon teškog životnog razdoblja vratila se u top formu

Vezani članci Slika nije dostupna 'Šuškanja' sve glasnija: Prekinuli Britney i Jason Slika nije dostupna Otkazano vjenčanje godine!

Trawick je započeo svoju priču o početku njihove romanse riječima: 'Bile su to stvari poput načina na koji se kretala, recimo, okrenula bi se prema meni, gledali bismo s eu oči, i onda...', na Britney ga je ubrzo prekinula: 'To bi bilo dosta, dušo, mislim da si dovoljno rekao. Bilo je slatko'.

>> Na mukama oko trećeg vjenčanja

Sudeći prema ne samo tome tko je napravio prvi korak već i prema tome tko ima zadnju riječ – očigledno je tko 'nosi hlače' u njihovoj vezi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook