Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša manekenka Ana Gruica progovorila je o odvojenom životu s mužem, ali i i novim izazovima koji su pred njom.


Nakon što su godinu i pol bili zajedno u braku, bivša manekenka Ana Gruica i poduzetnik Dijan Jahjefendić, odlučili su živjeti odvojeno. To smatra svojim životnim neuspjehom jer priznaje kako nije očekivala ovakav brzi prekid bračne zajednice.

Vezani članci Ana Gruica i Boran Uglešić Gruica se javila s odmora pa poručila: "Moj muž je zaslužio godišnji, ja sam samo jedna obična ženica u pratnji" Bill i Melinda Gates Bill i Melinda Gates službeno su se razveli nakon 27 zajedničkih godina, detalji ugovora teć se se saznati

'Ne volim govoriti o tome. Smatram to svojim velikim životnim neuspjehom, a tko se želi javno razmetati podbačajem? Nipošto mi nije bio cilj ući u nešto što bi tako kratko trajalo, a svatko tko me poznaje zna o čemu govorim', izjavila je za 'Extru' Ana Gruica.

>>Nakon razvoda dobila kuću vrijednu 6,5 milijuna dolara!

Priznaje kako još nije predala papire za razvod te da ipak postoji mogućnost da se pomiri s mužem.

'Ni jednu važnu odluku u životu ne bi trebalo donositi ishitreno i preko noći, trebala bi sazreti. Tako i ova', rekla je bivša manekenka o njihovoj mogućoj pomirbi.

>>Razvod joj traje duže od braka

No u ovim teškim trenucima ipak postoji nešto čemu se može veseliti, a to je gluma. Naime, bivša manekenka zamijenila je manekenske piste kazališnom pozornicom. Članica je Gradskog kazališta mladih u Splitu i priznaje da u tome uživa. Gluma je sada njezin novi poziv.

'Naravno, gluma je ispunila sva moja očekivanja, čak ih i premašila, jer smatram velikim privilegijem to što radim posao za koji sam se mukotrpno školovala i kojem se tako bezrezervno predajem', izjavila je bivša manekenka.

Ostaje za vidjeti samo hoće li se Ana i Dijan uspjeti pomiriti ili je to definitivan kraj njihova braka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.