Eilen Berlin, otkrila je detalje o početku karijere slavnog glumca i pravu stranu njegovog karaktera.


'Uopće me ne čudi što je Katie ostavila Toma, čudno mi je samo što to nije napravila prije', rekla je Eileen Berin koja je bila Cruiseova prva menadžerica od 1980. do 1983.

Vezani članci Suri Cruise - 2 Njezino odrastanje se činilo poput bajke, no ispod površine se svašta odigravalo, a svi je žale najviše zbog jedne stvari Suri Cruise Kći legendarnog glumca izrasta u pravu ljepoticu, no oca kojeg povezuju s bizarnim kultom nije vidjela već godinama

>> Tom uzvraća udarac: Kate je manipulatorica

'Tom je vrlo težak muškarac, vrlo dobro ga poznajem. Njegove rane iz mladosti još nisu zacijelile i uvijek negativno utječu na svaki njegov odnos sa ženom. Bila sam iznenađena kad je njegova prva supruga Mimi Rogers deset godina izdržala s njim, da ne govorim o Nicole Kidman' rekla je.

Bivša Tomova menadžerica ispričala je kako je glumca i njegovu majku otac ostavio kada je bio još djete, a cijeli život pokušavao je to nadoknaditi.

Dodaje kako je Cruise na početku karijere često mijenjao djevojke.

'Svaki dan je bio s drugom. Kao da je sebi želio dokazati da je poželjan' rekla je.

Eilen se osvrnula i na njegovu 'nezgodnu narav' te rekla kako je Cruise u javnosti uvijek smiren i nasmijan, no između četiri zida druga je to priča.

 

'Bio je vrlo temperamentan dečko, razbijesnio bi se u sekundi. Često je mijenjao raspoloženja. Žeio je postati zvijezda, želio je da se ljudi odnose prema njemu kao zvijezdi, uživao je u svom statusu'  objašnjava Eileen.

Smatra da je Tom bio savršeni kandidat za scijentologiju jer je čovjek koji vrlo teško pokazuje svoje emocije.

'Kad smo prekinuli suradnju dobivao je brojne pozive iz scijentološke crkve u kojoj je silno želio 'zacijeliti' svoje rane iz djetinjstva' rekla je.

Tom trenutno puni medijske stupce radi razvoda nakon pet godina braka sa glumicom Katie Holmes, a scijentologija je navodno jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga je glumica napustila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.