Snoop Dogga su nakratko pritvorili carinski službenici u norveškoj zračnoj luci u Oslu nakon što je pas tragač nanjušio da sa sobom ima manju količinu marihuane.


Srećom za repera, u Norveškoj se posjedovanje do 15 grama marihuane smatra količinom za osobnu uporabu i kažnjivo je novčanom kaznom od maksimalno pet tisuća kuna.

>> Snoop Dogg brutalno izvrijeđao Kim Kardashian!

Vezani članci Uhićen Crnogorac s 1,3 kg heroina i 1,8 kg marihuane Crnogorac u Zadru dilao drogu: U njegovu domu pronađeno više od kilograma heroina Uhićen mladić, ilustracija Pala sedmorica dilera: Šibenska policija kod njih pronašla drogu, oružje, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje...

No, osim 8 grama trave koju je reper, pravog imena Calvin Broadus, nosio sa sobom pronađena je i velika količina novca u gotovini koja prelazi dopuštene norveške zakonske granice.
Tako je Snoop platio 52 tisuće kuna kazne i veselo napustio zračnu luku. Carinski službenici koji su ga zaustavili otkrili su da je bio pristojan i da nisu ni znali o kome je riječ dok im nije pokazao dokumente.

Reper je u Norvešku stigao zbog nastupa na Hove festivalu, a nakon novinarskih pitanja o tome zašto je pet sati kasnio na događaj, rekao je da je sretan što je tu i da ga pitaju neka 'stvarna' pitanja. Inače, ovo nije prvi put da je glazbenik imao problema sa zakonom, jer je u siječnju zaustavljen na granici u Teksasu. U njegovom autobusu policijski službenici su nakon pretrage pronašli manju količinu marihuane.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.