Sudeći po onome što ih čeka, slavni glazbenici su na pomolu skandala!


U 'MICK: The Wild Times and Mad Genius of Mick Jagger' Christopher Andersen piše o skandalima koji su obilježili život frontmana Rolling Stonesa, a zanimljivo štivo od danas se može kupiti u Americi.

>>Najdugovječniji slavni bend danas slavi 50 rođendan!

Vezani članci Hrvatski vojnik, ilustracija Dnevnik Nove TV otkriva novi skandal u oružanim snagama: Petorica pripadnika Hrvatske vojske pozitivna na drogu! Prijeti im nečasni otpust Damiano David - 1 Svijet je preko noći poludio za frontmenom Maneskina, a što domaće dame kažu kad su muškarci i šminka u pitanju?

U novoj kontroverznoj neautoriziranoj biografiji frontmana Rolling Stonesa 'MICK: The Wild Times and Mad Genius of Mick Jagger', autor Christopher Andersen donosi nove skandale iz rokerova života i sočne intervjue s glazbenicima koji su bili s njim u kontaktu u proteklih 50 godina.

Knjiga u Americi danas izlazi u prodaju, a Andersen ju je najavio kroz niz poglavlja u kojima se dotakao Jaggerove seksualne veze s više od 4000 žena, ali i nekim poznatim muškarcima. Najveću pozornost pisac je posvetio njegovom ljubavničkom odnosu s Davidom Bowiejem s kojim je Jagger navodno čak i živio nekoliko mjeseci.Naime, bivša supruga Bowieja uhvatila ih je gole u krevetu, a Playboyeva zečica i prateći vokal tvrde da su ih dva slavna pjevača dijelila u krevetu, nerijetko u strastvenim orgijama.

Nekoliko godina Mick je bio u seksualnoj vezi i s Carlom Bruni, bivšom prvom damom Francuske, koju je oteo Ericu Claptonu.

U knjizi se raščlanjuju i njegove veze s engleskom kraljevskom obitelji, ali i ovisnost o kokainu, LSD-u, hašišu i speedu i liječenje od seksualne ovisnosti.
No povrh svega Jagger je bio i jest i odličan biznismen koji je zaradio bogatstvo od 400 milijuna dolara pa je i toj poslovnoj strani njegove ličnosti posvećen poveći dio knjige.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.