Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako bi mnoge žene rado provele vrijeme s njim, američki glumac George Clooney kaže kako se osjeća toliko usamljeno da ponekad zbog toga previše pije.


Glumac koji je ove godine nominiran za Oscara za film 'Nasljednici' u otvorenom intervjuu za The Hollywood Reporter rekao je kako je bio beskrajno usamljen u lošim vezama. Clooney kaže kako je u prošlim vezama mnogo puta bio povrijeđen, ostavljen i prevaren.

Vezani članci Donald Trump i Xi Jinping (Foto: AFP) Kina i SAD zajedno razbile lanac krijumčara fentanila, droge 50 puta potentnije od heroina Policijski pas As pronašao 9 kilograma amfetamina u autu (Foto: PUZ) As ih je nanjušio: Policija pronašla 9 kilograma amfetamina u autu, uhićena dvojica dilera

50-godišnji glumac oženio se jednom i razveo od glumice Talije Balsam, a trenutno je u vezi s bivšom profesionalnom hrvačicom Stacy Keibler.

'Ponekad pijem previše. Uživam u tome, ali bilo je trenutaka u životu kad sam prešao granicu od zabave do pretjeranog opijanja bez ikakvog razloga. Zato onda stanem. Sad nisam popio ništa od Nove godine', priznao je u intervjuu
No to nije jedini njegov porok. U mladosti Clooney je eksperimentirao s kokainom, ali je ubrzo odustao od toga. A jednom je izjavio da se ne bi mogao kandidirati za javnu službu jer je spavao s previše žena, previše uživao u drogama i bio na previše tuluma.

Iako slovi za jednog od najplaćenijih holivudskih glumaca George Clooney za zadnji je film 'Nasljednici' dobio honorar od 300.000 kuna. No u njemu je očito prepoznao umjetničku vrijednost jer je zbog te uloge nominiran za najprestižniju filmsku nagradu Oscar.