Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant razvodi se od supruge Vanesse nakon deset godina braka.


Zahtjev za razvod braka podnijela je Vanessa, navodeći kao razlog 'nepomirljive razlike'. No, prema pisanju portala TMZ čini se da su njihovom braku ipak presudili košarkaševi brojni preljubi za koje je Vanessa saznala i nikako ne može prijeći preko njih.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Charlie Hunnam Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore

Izvori bliski paru otkrili su kako se supruga poznatog košarkaša već dulje vremena borila s njegovom nevjerom, ali je naposljetku odlučila da joj je dosta. Ipak, zvijezda LA Lakersa otkrila je prijateljima da će učiniti sve da vrati suprugu.

Par je već imao krizu kad je prije osam godina Kobe optužen za seksualno napastovanje žene u Coloradu. Tada su se zajedno pojavili na konferenciji za novinare, a Vanessa je pružila podršku suprugu koji je priznao preljub. Optužbe protiv slavnog košarkaša na kraju su odbačene.

'Znam da je moj suprug pogriješio. Zajedno ćemo to morati riješiti. Kobe nije zločinac', rekla je tada Vanessa.