Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant razvodi se od supruge Vanesse nakon deset godina braka.


Zahtjev za razvod braka podnijela je Vanessa, navodeći kao razlog 'nepomirljive razlike'. No, prema pisanju portala TMZ čini se da su njihovom braku ipak presudili košarkaševi brojni preljubi za koje je Vanessa saznala i nikako ne može prijeći preko njih.

Vezani članci Dugina zastava, ilustracija Europski parlament traži priznanje istospolnih brakova u cijeloj Uniji. Pogledajte kako su glasali hrvatski zastupnici Bračne nevolje (Foto: thechive.com) - 7 Podijelili tragikomične situacije iz bračnog života koje su dobro poznate svim bračnim parovima

Izvori bliski paru otkrili su kako se supruga poznatog košarkaša već dulje vremena borila s njegovom nevjerom, ali je naposljetku odlučila da joj je dosta. Ipak, zvijezda LA Lakersa otkrila je prijateljima da će učiniti sve da vrati suprugu.

Par je već imao krizu kad je prije osam godina Kobe optužen za seksualno napastovanje žene u Coloradu. Tada su se zajedno pojavili na konferenciji za novinare, a Vanessa je pružila podršku suprugu koji je priznao preljub. Optužbe protiv slavnog košarkaša na kraju su odbačene.

'Znam da je moj suprug pogriješio. Zajedno ćemo to morati riješiti. Kobe nije zločinac', rekla je tada Vanessa.