Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Antonija Šola predstavila novi singl 'Živa meta', došlo je vrijeme da premijerno pogledate video spot novog singla, i to nigdje drugdje nego na – Novoj TV!


Glazbu za pjesmu 'Živa meta' potpisuju Antonija Šola i Marsell Benzon, dok je tekst napisala sama, a produkcija pjesme i aranžman su djelo producenta Branimira Mihaljevića i njegovog studija.

Vezani članci Sanja Doležal - 1 Slavne Hrvatice se prisjetile odjevnih komada uz koje ih vežu posebne emocije: "Dosta smo se naplakale" Mario Roth, Antonija Šola, Joško Čagalj Jole i Ana Rucner Domaće zvijezde otkrile kako izgledaju blagdani u njihovom domu kao i kakve božićne poklone biraju

Video spot producirao je i snimao Filip Dizdar, za styling je bio zadužen Ivan Frišćić koji je uspio zaokružiti stilski pet različitih stylinga, a za retro frizuru u stilu Marylin Monroe zaslužan je studio Blaženke Morić BM, a za šminku vizažistica Žana Kožul.

Spot, koji vam premijerno donosimo, je snimljen u predivnom Zagrebačkom stanu na Trgu Kralja Tomislava, a sam stan puno je doprinio cjelokupnoj retro atmosferi zbog niza očuvanih artefakata iz davnih vremena.