Supermodeli Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Chanel Iman i Lindsay Ellingson u dućanu Victoria's Secreta u New Yorku predstavile su svoje omiljene božićne poklone.


Prekrasne anđelice modne kuće Victora's Secret okupile su se kako bi izabrale najljepše poklone koje bi htjele dobiti ispod bora i pokloniti drugima.

Vezani članci Pizza majstori pomažu u Petrinji Vrijedni volonteri i dalje pomažu Banovini: Pizza majstori ispekli više od 30 tisuća pizza, danas im je zadnji dan Marta Fernandes (Foto: Instagram) Supruga bivšeg dinamovca ponovno se hvali skupim poklonima: "Ovo je najmanje što zaslužuješ nakon što rodiš"

Od zavodljivih parfema do mekanih i udobnih pidžama, pa sve do seksi donjeg rublja koje su ljepotice nosile ove godine na modnoj pisti, zasigurno ćete naći nešto što vam se sviđa.

Brazilska ljepotica Adriana Lima odabrala je parfem 'Bombshell Seduction', mekanu pidžamu i seksi korzet, a za parfem se također odlučila i plavokosa ljepotica Lindsay Ellingson, koja je uz miris 'Angel' odabrala i push up grudnjak.
Chanel Iman odlučila se za kućni ogrtač i vestu, a Alessandra Ambrosio za grudnjak kojeg je ove godine nosila i na reviji.

Što biste vi od svega ovoga odabrali?