Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ni domaća estrada nije bila ništa manje puna skandala. Za vas smo izdvojili događaje koji su obilježili društvena događanja u regiji.


U domaćim medijima najviše se pričalo o muškarcu koji je uhodio Jelenu Rozgu. Pred vratima njenog stana mjesecima se pojavljivao nepoznat čovjek, a Jelena je zbog straha zatražila i pomoć policije. Nametljivog muškarca policija je brzo pronašla, a Jelena Roza je nastavila uveseljavati svoju publiku.

Vezani članci Suzy Josipović Redžepagić - 3 Kojim su se poslovima bavili poznati Hrvati prije slave: "Sjećam se prve prakse, kruh sam prodavala" Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

Skandalozna je bila i vijest o mogućem najskljupljem razvodu u Hrvatskoj. Drama u bračnom životu Maline Grahek i Josipa Šelendića tjednima je punila medijske stupce. Kap koja je prelila čašu u bračnom životu Šelendića je Malinino ponašanje na rođendanu obiteljske prijateljice. Prepucavala se s uzvanicima, gotovo porazbijala lustere, a navodno su je i zatekli u toaletu s drugim muškarcem. Za vrijeme skandala Josip je bio u Kataru, a nakon što se vratio s poslovnog puta suočio se s Malinom. Navodno nesuglasnice još nisu izgladili, a on je tada otišao u noćni provod s prijateljima. Njihovoj drami još nema kraja.


Nedavno skandal zatresao je brak Patricije i Ivana Klasnića. Njemački mediji izvjestili su o rastavi poznatog para nakon osam godina braka. Ivan i Patricija više i ne razgovaraju već samo komuniciraju preko odvjetnika. Osim afere u Manchesteru, Ivan je navodno ljubovao i s jednom TV voditeljicom u Zagrebu. Patricija je bila velika potpora Ivanu dok je prolazio kroz bolest i transplataciju bubrega. Vjenčali su se 2003., a tri godine poslije dobili su kćerkicu Fabianu.

Što se tiče skandala u regiji, naslovnice je punila osuda poznate srpske folk pjevačice. Svetlana Ražnatović Ceca završila je u kućnom pritvoru nakon priznanja o uzimanju novca od igrača nogometnog kluba Obilić te zbog posjedovala 11 pištolja bez odgovarajuće dozvole. Osuđena je na kućni pritvor od godine dana, a svoje vrijeme odlučila je kreativo iskoristiti. Tako će prema pisanjima srpskih medija uskoro objaviti i svoje memoare.

Skandali su pratili i Dinu Merlina koji se na šao na meti srpskog narodnog pokreta 'Naši'. Oni su zahtijevali otkazivanje koncerta u beogradskoj Areni, a Dini su smrću i zgrozili javnost paljenjem BiH zastave. Ekstremisti su prosvjedovali zbog njegovih izjava početkom 90-tih o srpskom narodu, no tisuće njegovih obožavatelja ipak je nakon 20 godina dočekalo njegov nastup. Nakon što se situaciju u Beogardu smirila, Merlin se suočio i s optužbama o plagiranju svojih najvećih hitova.

Kako god bilo i koji god skandali pratili naše poznate, sigurni smo da jedva čekaju ostaviti probleme iza sebe i ući sretniji u novu godinu.