Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drama oko očinstva neće se tako lako ni brzo završiti..


24-godišnja Raffaella Fico tvrdi kako nosi dijete poznatog nogometaša maria Balotellija. Kad je on saznao da je njegova bivša trudna, poručio je kako neće priznati dijete tako dugo dok DNK analiza ne potvrdi da je on otac.

Vezani članci Cijepljenje u trudnoći, ilustracija Žele se zaštititi, ali nailaze na zid: "Htjela sam se cijepiti protiv korone, ali obiteljski liječnik nije htio ni čuti. Zakamuflirala sam trudnički trbuh i otišla na punkt" Obitelj djeteta s nizom teških dijagnoza pred zidom - 1 Obitelj djeteta s nizom teških dijagnoza pred zidom: "Gledate udarce, plač, viku, vrisak. Nije to lagano, a pomoći ne možete"

Raffaella je rekla da će bez problema otići na testiranje, no ipak se predomislila. Odbija DNK testiranje tijekom trudnoće, te kaže da to obaviti tek nakon porođaja jer je prije preopasno za bebu, prenose talijanski mediji. Trenutno je u četvrtom mjesecu trudnoće i nosi djevojčicu, a Balotelli još nije službeno zatražio test očinstva.

>> Najveći račun ikada plaćen na Ibizi pripada Balotelliju!

'Ovo dijete nije došlo slučajno, već je plod ljubavi dvoje ljudi, a ti znaš dobro o čemu pričam', poručila je tada Raffaella napadaču Manchester Cityja. Mario trenutno tulumari po Europi i uopće se ne želi zamarati ozbiljnim stvarima, a Ibizi se tako dobro zabavlja da je postao novi rekorder - platio je najveći račun u povijesti kluba na Ibizi!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.