Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Navodno su glumca Jonathana Rhys Meyersa hitno odveli u bolnicu nakon što su ga omamljenog pronašli kako leži na podu svoje sobe.


U zadnje vrijeme više je bio poznat po pijanim ispadima, a manje po svojoj ulozi u BBC-evoj hit seriji 'Tudori' koja se emitira na DomaTv. Liječnici su mu pokušavali pomoći, no kako je on to odbijao, u sve se umiješala policija i prisilno ga odvela. Jučer je izašao iz bolnice i krenuo na odvikavanje već peti put za redom!

Glumac je postao poznat nakon emitiranja serije 'Tudori' koja je puna intriga, seksa i alkohola u kraljevskim odajama. 'Seks je seks! Ljudi prije nisu imali tv, aute, iPod-e… Imali su seks. Što mislite da su radili?', Meyers je rekao u intervjuu za NY Magazin. A što se tiče problema s pićem, tada je izjavio: 'Pa, što danas imaš raditi? Piti i seksati se! Živim u New Yorku i izlazim četvrtak, petak, subotu i nedjelju. Seks je jako važan, pokreće naciju!'. Čini se da mladi Jonathan Rhys Meyers stvarno voli izlaziti, piti i seksati se okolo. Vidjet ćemo da li će se nakon navodnog pokušaja samoubojstva ipak malo smiriti svoje strasti.