Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je tek izišao, album splitskog hitmejkera Tončija Huljića i njegova benda 'Madre Badessa' već je osvojio Balkan! Na promociji CD-a 'Ka hashish, Huljić je između ostalog, otkrio da se ponovno - vraća telenovelama.


Iako su mnogi ,mislili da se Tonči Huljić više nikad neće vratiti telenovelama, prevarili su se. Za veliki preokret zaslužan je njegov razgovor s predsjednikom CME-a, koji je fasciniran uspjehom turskih serija i koji upravo radi novu seriju za cijelu Istočnu Europu. Projekt potpisuje Jelena Veljača, dok je za glazbu zadužen upravo Huljić.

'Pogledao sam prve dvije epizode, vidim da se radi o izuzetno skupoj produkciji. Prihvatili su moje uvjete, meni je interesantno što će se ona prikazivati u dobrom dijelu zemalja Istočne Europe i interesantno mi je afirmirat ovaj proizvod, tu će zapravo biti ova moja glazba sa mog solo albuma, malo adaptirana uz neke nove pjesme. Jako mi je stalo da taj proizvod uspije', kazao nam je Tonči Huljić.

Vezani članci Slika nije dostupna Neprepoznatljivo izdanje hrvatske pjevačice Slika nije dostupna Tonči zapjevao: 'Čučaj mala!'

A novu domaću telenovelu ćete moći pratiti u programu Nove TV!