Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonna i Gwyneth bile su najbolje prijateljice sve do sredine prošle godine kad su se iznenada prestale družiti, a sad se napokon saznao i razlog zašto.


Gwyneth Paltrow u braku je s glavnim pjevačem benda Coldplay Chrisom Martinom od 2003. godine s kojim ima dvoje djece. Problemi su počeli kad mu se njena dugogodišnja prijateljica Madonna počela upucavati.

Vezani članci Madonna Madonna pozirala za rijetku fotku sa sestrama, malo je reći da uopće ne nalikuju, a ona je opet izazvala zgražanje zbog jedne stvari Slika nije dostupna Susjedi protiv Chrisa Martina i Gwyneth Paltrow

'Madonna je previše počela flertovati s Chrisom i napetost u njenom odnosu s Gwyneth bila je prevelika. Kad je propalo njeno prijateljstvo s Madonnom, nitko se više nije htio družiti s njom.

Gwyneth je svojim prijateljima naredila da se prestanu družiti s njom i sad je zbog toga Madonna jako usamljena. Prije je imala veliku grupu prijatelja koji su je obožavali. Ali sad Gwyneth Paltrow, Stella McCartney, Beyonce, Jay-Z, Kate Hudson, Fergie i mnogi drugi jednostavno su je počeli ignorirati, prenose američki mediji.