Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Goran Bare je 'zakopao' ratnu sjekiru s Jelenom Rozgom, ukoliko je ona uopće bila iskopana.


'Ja Jelenu Rozgu obožavam! I eto ja ne serem po njoj. Obožavam je! Naročito onu njenu pjesmu Bižuterija', rekao je danas Goran Bare gostujući u Jutarnjem showu Antene Zagreb.

Kako bi svoje obožavanje dokazao Bižuteriju je i zapjevušio.

Prije dva dana u istom je showu gostovao Davor Gobac te na pitanje što misli o Baretu izjavio: 'Ne sviđa mi se da toliko sere okolo po drugima. Mislim da mu to ne treba, sere sam po sebi!'.

Vezani članci Jelena Karleuša i Jelena Rozga Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima" Antonija Šola Raskošni dekoltei i prozirne kreacije: Poznate Hrvatice zablistale na glazbenoj dodjeli u Beogradu

>> Je li Bare svojom izjavom uvrijedio hrvatske pjevačice?

Očito je Gobac uzalud skočio u obranu estradne kolegice, jer čini se de je Bare poštuje jednako kao i kolega frontman Psihomodo Popa.

Bare je na Antenu došao najaviti prvi u nizu koncerata Antenaplugged: Porin Acoustic koji će se održati 12.04., a na kojem će mu se pridružiti Neno Belan i Gustafi.

Na repertoaru ipak neće biti 'Bižuterija', ali će zato u intimnom okruženju kluba SAX dobitnici Porina u rock kategoriji izvoditi akustične verzije svojih najvećih hitova.