Posljednji ispraćaj Amy Winehouse održat će se danas za obitelj i bliske prijatelje. Ceremonija će se održati iako uzrok smrti nije još poznat. Amyno tijelo bit će kremirano na groblju Golders Green u sjevernom Londonu.

Galerija


Obitelj Winehouse preko svog glasnogovornika obavjestila je kako će pogreb biti intiman i samo za članove obitelji i najbliže prijatelje jer ne žele raditi od toga nikakav spektakl zbog čega se točno vrijeme pogreba drži u tajnosti.

Vezani članci Amy Winehouse (Foto: Pixsell) Hologramska turneja Amy Winehouse: ''Vidjeti ju opet na bini, nama je ovo kao san'' Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Tragičan život koji još uvijek odzvanja u pjesmama: Sjećanje na Amy Winehouse

Nastavak istrage je odgođen do 26. listopada. Nadležni mrtvozornici, koji su službeno otvorili istragu, izjavili su da su izvršena histološka i toksikološka ispitivanja uzroka smrti kao i da je policija u istrazi utvrdila da nema sumnjivih tragova na mjestu smrti.
Prodaja njezinih albuma porasla je 37 puta od petka do subote, objavila je Official Charts Company koja očekuje da će se taj trend nastaviti i idućih dana. Istovremeno su počela i nagađanja o mogućoj posthumnoj objavi njezinog trećeg albuma. List The Daily Telegraph u ponedjeljak je izvijestio da bi materijal koji je Amy snimila prije smrti mogao biti objavljen kao posthumni album, pozivajući se na izvore koji su rekli da je Winehouse snimila 'mnogo materijala' i da će njezini roditelji donijeti konačnu odluku o objavi albuma.
Glasnogovornik pjevačice rekao je da nema potvrde objave trećeg albuma. 'Znam da materijal postoji no nitko o tome nije razgovarao', rekao je.

Blake izostavljen iz oporuke

U javnost je dospjela još jedna informacija: Amy je izostavila bivšeg supruga iz oporuke. Tako Blake Fielder-Civil, koji se trenutno nalazi u zatvoru, neće dobiti ni penija. Bogatstvo preminule pjevačice procjenjuje se na iznos između 50 i 170 milijuna kuna, a naslijedit će ga Amyni roditelji i brat.