Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kultni film 'Prljavi ples' s Patrickom Swayzeom i Jennifer Grey u glavnim ulogama dobit će svoj nastavak nakon dvadeset i četiri godine!


Prema najavama iz produkcijskog studija Lionsgate, nastavak će režirati Kenny Ortega, koreograf originalnog filma iz 1987, u kojem je publika uzdisala zbog nevolja naivne studentice plesa i njenog učitelja, a kasnije i ljubavnika. Ortega je režiro i filma o preminulom kralju popa Michaelu Jacksonu 'This is it', kao i mjuzikla 'High School Musical'.

Vezani članci Slika nije dostupna Swayze kremiran, pepeo će se posuti po ranču Slika nije dostupna Keanu Reeves se rasplakao zbog Swayzea

'Nevjerojatno je da je prošlo skoro 25 godina od pojavljivanja ovog filma, a da on i dalje ima brojne fanove', rekao je Lionsgatea Joe Drake iz produkcije. 'Vjerujemo da je pravo vrijeme za modernizaciju te priče na velikom ekranu', otkrili su. No još se uvijek ne zna tko su glavni glumci.

'Prljavi ples' je osvojio Oskara za najbolju glazbi i najbolju originalnu pjesmu za legendarnu '(I've Had) Time of My Life', koja je prodana u više od 10 milijuna primjeraka.