Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severinin drugi hit singl 'Grad bez ljudi' doživio je svoju video premijeru.


Severina je pripremila svojim obožavateljima mnoga iznenađenja na severina.tv i facebook stranici, na kojima će se naći spotovi iz njene karijere.

Vezani članci Severina - 1 Severina objavila nikad viđene fotke iz Splita, imala je specijalan razlog, a brzo je prikupila i više od 14.000 lajkova severina Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge

Pjesma je u tri tjedna preslušana rekordnih 3 milijuna, a sada je napokon stigao i spot za kojega su glazbu i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović! Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu. Severina u spotu nosi i kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. 'Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav', izjavila je Severina o svom spotu.

Pogledajte ga i vi i pustite da vas Severina još jedanput ostavi bez daha.