Iako je danas na pragu 50-tih, u 1980-tih žarila je i palila modnim svijetom.


47-godišnja Paulina Porzikova odmara sa suprugom Ricom Ocasekom i njihovo dvoje djece u mondenom St.Bartsu i izgleda odlično! Zanosna Paulina, inače Čehinja, bila je prva žena iz središnje Europe koja je osvanula na naslovnici Sports Illustrated swimsuit issue, i to samo sa 18 godina!

>> Zaigrana i seksi otkrila tijelo za poželjeti!

Vezani članci Victoria Silvstedt I u petom desetljeću izgleda fantastično, a uglavnom je viđamo u bikinijima koji joj stoje kao saliveni Skliske površine (Foto: Instagram) - 10 Plaže su pune skliskih prizora na koje bi se mogli poskliznuti i najvjerniji partneri

Iza sebe ima itekako uspješnu manekensku karijeru, a sudeći prema njezinom tijelu, tragovi su i dalje tu –u minijaturnom crvenom bikiniju ima liniju koje bi se posramile i duplo mlađe. Nakon nekog vremena, Paulina je odlučila skinuti gornji dio bikinija i okupati se u toplesu.

Inače, u dugogodišnjem je braku s Ocasekom, pjevačem rock skupine The Cars. Iako su vezu započeli dok je Ric bio oženjen, nakon što se razveo su stali pred oltar, 1989.godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.