Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napokon je izašao trailer za film 'In the Land of Blood and Honey' kojeg je režirala Angelina Jolie. To je njen prvi redateljski pothvat, a sniman je u Bosni.


Film o ratu u Bosni i Hercegovini 'In the Land of Blood and Honey' prvi je izlet glumice Angeline Jolie u Redateljske vode, a nakon godine dana snimanja, napokon je izašao najavni trailer.

Vezani članci Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama! Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?

Zbog osjetljive problematike teme filma, projekt su čak pokušale stopirati žene iz Bosne, ali nakon što se otkrila cijela radnja, odustali su od prosvjeda.

U filmu glavne uloge imaju Goran Kostić i Žana Marjanović koji glume dvoje ljubavnika. 'Sve informacije u vezi filma bile su vješto skrivene. Znali smo da iza projekta stoji netko velik, samo nismo znali tko. Naš posao je odglumiti i to je sve. Kasnije, kad sam saznao da je scenarij napisala Angelina Jolie, bio sam ugodno iznenađen kako joj je to sve uspjelo', izjavio je Kostić.
Film u američka kina stiže krajem prosinca.