Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Antonija Šola ovih je dana predstavila novi singl 'Živa meta', a sada je došlo vrijeme da premijerno predstavi i video spot, i to nigdje drugdje nego na – Novoj TV!


Glazbu potpisuju Antonija Šola i Marsell Benzon, tekst je napisala sama, dok je produkcija pjesme i aranžman djelo producenta Branimira Mihaljevića i njegovog studija.

Vezani članci Tereza Kesovija Terezu Kesoviju Francuska odlikovala medaljom časnika, ali diva otkrila zašto je ipak nesretna: ''Nek mi Bog oprosti što ću reći istinu!'' Snježana Mehun Snježana Mehun sa zaručnikom u Veneciji proslavila godišnjicu i otkrila detalje vjenčanja: "Kod nas ne može ništa biti tipično"

Video spot producirao je i snimao Filip Dizdar, za styling je bio zadužen Ivan Frišćić koji je uspio zaokružiti stilski pet različitih stylinga, a za retro frizuru u stilu Marylin Monroe zaslužan je studio Blaženke Morić BM, a za šminku vizažistica Žana Kožul.

Spot je snimljen u predivnom Zagrebačkom stanu na Trgu Kralja Tomislava, a sam stan puno je doprinio cjelokupnoj retro atmosferi zbog niza očuvanih artefakata iz davnih vremena.

'Preobražaj iz senzualne plavuše do vatrene crvenokose simbolizira strast koju u ženi pobuđuje samo prava istinska ljubav u kojoj se na tren osjetimo besmrtnima i po toj neustrašivosti u trenutku postajemo osoba za koju nismo ni znali da možemo biti, ljubav iz nas izvlači ono najbolje i ono što ni sami od sebe nismo očekivali.

U spotu se pojavljuje moj dobar prijatelji i kolega koji me prati na nastupima na gitari Petar Vidaković, ovoga puta u ulozi macho zavodnika koji odolijeva ženskim čarima ali na kraju ipak popušta pred njima', kazala je Antonija.

Spot premijerno pogledajte na Novoj TV, u srijedu 15. veljače u 17:25 u emisiji IN magazin!