Na pitanje Garyja Barlowa gdje živi, 26-godišnjak je zbunio žiri rekavši da živi posvuda. Ubrzo je objasnio da je beskućnik i zatim ih pomeo s nogu emotivnom izvedbom hita 'Coconut Skins'.


'Talent imaš, jedino što ti nedostaje je samopouzdanje', rekao je Gary Barlow Robbieju Hanceu, 26-godišnjem mladiću koji je skromno priznao da na periode živi na ulici i nastoji ostati suh, spavajući po raznim haustorima i uličicama.

>> Ostavila ih bez riječi i sa suzama u očima!

Robbie živi kao beskućnik već 6 godina, naizmjenično spavajući po haustorima koje nekad zamijeni toplim krevetom kod nekog od svojih prijatelja. S 13 godina njegova samohrana majka više se nije mogla brinuti za njega, pa ga je dala na posvajanje, a on se osjećao kao teret u svakoj udomiteljskoj obitelji.

>> Nevjerojatno: 'Ovo uopće nisam očekivao, a ovdje sam devet godina!'

'Oduvijek pjevam, mislim da ne postoji ništa drugo u mom životu u čemu sam toliko strastven. Ovo natjecanje je očigledno velika stvar, moglo bi mi promijeniti život', priznao je Robbie.

>> Odbila posao od 20 milijuna dolara!

Nažalost, Robbie je netragom nestao otkako se pojavio u showu i producenti preko njegovih prijatelja očajnički pokušavaju doći do njega, ali je nemoguće stupiti u kontakt s njim, s obzirom da nema stalno prebivalište niti mobitel na koji ga mogu dobiti da ga obavijeste o daljnjoj proceduri.

U priloženom videu pogledajte čime je Robbie dobio jednoglasnu odluku žirija o prolasku dalje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook