Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica u usponu, 25-godišnja Mara Rooney briljirala je u novom filmskom hitu 'Djevojka s tetovažom zmaja', gdje tumači ulogu problematične hakerice i istražiteljice.


Kako bi što uvjerljivije utjelovila svoj lik, glumica je napravila piercing na bradavici.O svojoj transformaciji progovorila je za časopis 'Allure'. 'Piercinge sam napravila u Švedskoj. Prije toga sam na internetu vidjela gdje idem i pogledala razne fotografije', rekla je glumica.

Vezani članci Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Odrastao je u bizarnom seks-kultu i vidio smrt voljenog brata, zbog čega prihvaća samo uvrnute uloge Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Otkrivene tajne zaruke para koji je zajedno već tri godine, ali detalje veze uspješno skrivaju od javnosti

Mara Rooney je priznala da prije toga nije imala čak ni probušene uši, a najviše ju je boljelo kada su joj napravili četiri rupe u svakom uhu.

Osim o fizičkim promjenama, pričala je i o snimanju golišavih scena. 'Golotinja je veliki dio tog lika u knjizi, tako da nisam mnogo razmišljala o tome. Nije bilo vremena za oklijevanje, razmišljanje ili strah. Bilo je dosta rasprava oko toga jer je bilo dosta scena u kojima sam gola. Mislim da puno ljudi neće primijetiti koliko truda je u to uloženo, ali mnogo smo raspravljali oko toga', otkrila je Mara.

'Djevojka s tetovažom zmaja', čija je svjetska premijera bila u Londonu, u kinima bi se trebao pojaviti 29. prosinca.

Snimljen je prema istoimenom romanu Stiega Larssona i predstavlja prvu knjigu njegove 'Millenium' trilogije.