Mnogi su se zapitali je li glumica nadimak 'Žderačica muškaraca' shvatila predoslovno nakon što se na crvenom tepihu pojavila u društvu – zombija.


Premijera filma 'Resident Evil: Retribution' nije mogla proći nezapaženo. Ako ne zbog zombija na crvenom tepihu onda zasigurno zbog njegove pratnje – Mille Jovovich kojoj pozornost nije uspio 'ukrasti' čak ni muškarac zamaskiran u živog mrtvaca.

>> Provlačila je tuđe kreditne kartice i završila na policiji

Vezani članci Gradonačelnik Bandić nakratko došao u Kino SC gdje se premijerno prikazuje dokumentarni film Kumek - 2 Juričan o dolasku Bandića na premijeru Kumeka: "Žao mi je što niste vidjeli taj antologijski ulaz, mislio sam da će se taj djedica srušiti, bio sam potresen" Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio"

Sve oči bile su uprte u lijepu glumicu na današnjoj premijeri novog nastavka popularnog horor filma u Tokiju, iako je i zombi bio u oskudnom outfitu. Zabavila je okupljene pozirajući s 'negativcem', ali ipak joj je bilo mnogo draže kad joj se na pozornici pridružio suprug Paul W. S. Anderson, inače redatelj Resident Evila u kojem glumi prelijepa Milla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook