Bogata nasljednica Paris Hilton uspjela je ono što većina njezinih celebrity kolegica ne može – izgledati izuzetno elegantno u haljini sa super dubokim dekolteom.


31-godišnja Paris Hilton snimljena je u zračnoj luci pri odlasku iz Los Angelesa, a paparazzi fotografije su pokazale da bogata nasljednica ima jednu sposobnost s kojom se rijetko koja njezina celebrity kolegica može pohvaliti.

>> Prava party djevojka zna da se najbolje zabavlja u bikiniju!

Vezani članci Slika nije dostupna Paris Hilton operirala grudi? Najzamamniji dekolte do sada! Slika nije dostupna FOTO: Naj dekolte Paris Hilton do sada!

Naime, bogata nasljednica je obukla haljinu s lepršavim uzorkom koja je imala najdublji mogući dekolte, koju da je obukla neka od njezinih bujnijih celebrity kolegica poput Kim Kardashian, bi sasvim sigurno otkrila puno više nego što bi željela, no ne i Paris, koja je zahvaljujući svojoj vitkoj liniji čak i u tako duboko dekoltiranoj haljini izgledala izuzetno elegantno.

Paris se inače zaputila u Sydney, gdje će sudjelovati u otvorenju kluba Marquee, a svoje uzbuđenje zbog skorog partyja podijelila je sa svojim obožavateljima na Twitteru. 'Jedva čekam svečano otvaranje Marqueea! Biti će to jedan nevjerojatan party! Obožavam Australiju i Australce!', napisala je Paris.