Australska glumica vjerno je utjelovila lik princeze Diane, a nakon snimanja u Zagrebu i Opatiji, filmski set prebacio se u Rovinj.


Izgleda kako se glumici Naomi Watts doista sviđa snimati u našoj zemlji. Pauze na snimanjima krati šetnjom i razgledavanjem suvenirnica u Rovinju, a ne smetaju joj ni fotoreporteri koji bilježe svaki korak u lijepoj našoj.

Vezani članci Slika nije dostupna Lik princeze Diane danas u Opatiji! Slika nije dostupna Slavna glumica snima usred Zagreba!

Tako je lik princeze Diane oživio u Rovinju, a film 'Uhvaćeni u letu' snimat će se u Hrvatskoj sve do polovice sedmog mjeseca.

Biografski film o pokojnoj princezi Diani već je privukao pažnju mnogih medija, a u filmu ce biti prikazane posljednje dvije godine Dianina života, prije tragične nesreće u kojoj je izgubila život. Pariz 1997. bio je koban za nju, a u fokusu filma je princezina tajna ljubavna afera s doktorom Hasnatom Khanom.

>> Lik princeze Diane danas u Opatij

Snimanje u Rovinju trajat će četiri dana. U našoj galeriji pogledajte najnovije fotografije sa snimanja filma!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.